Hallo nieuw leven! 2018-12-30T11:30:02+02:00

THE JOURNEY OF DISCOVERY

Hallo nieuw leven!

Een workshop voor nieuwe ouders

Ben je net ouder geworden? En merk je dat er veel is veranderd? Kom dan samen met je partner en indien gewenst je baby naar de workshop ‘Hallo nieuw leven!’. Letterlijk en figuurlijk is er nieuw leven. Dat van je baby en dat van jezelf. De workshop staat in het teken van verwachtingen versus de werkelijkheid. Onderdeel van de workshop is een interview met een jonge vader aan wie je alles kunt vragen!

De workshop wordt gegeven door Philippine de Wit, gediplomeerd coach, ervaren trainer en zelf ouder van een peuter. Philippine is verbonden aan Verloskundigen Amsterdam Zuid als Mamazorg coach vanuit haar bedrijf Klimop Advies.

Inhoudelijk komen diverse thema’s aan bod die relevant zijn in deze bijzondere tijd. Denk aan ‘veranderingen’, ‘relaties’ en ‘borstvoeding en bevalling’. Als je je kindje samen verzorgt/opvoedt, is het belangrijk om de workshop samen te volgen, aangezien er in je relatie ook het e.e.a. verandert en jullie er samen een verantwoordelijkheid bij hebben gekregen. Mocht je geen oppas hebben, of neem je jullie baby liever mee: dit kan!

Wat maakt deze workshop uniek? Het is een workshop voor koppels, dus niet het zoveelste vrouwen clubje. Je baby mag mee, omdat we als geen ander weten dat dit een fijne mogelijkheid is. Het is in de avond, waardoor het makkelijker is aanwezig te zijn. Het is interactief; jij weet het beste waar je tegenaan loopt en wat je wilt bespreken. Het is met andere ouders; je kunt daarom laagdrempelig ervaringen uitwisselen met elkaar. De basis van de workshop is ontstaan vanuit coachvragen uit individuele coaching van de doelgroep ‘nieuwe’ ouders. Om dichtbij de realiteit te blijven, maakt een interview met een ‘nieuwe’ vader deel uit van de workshop.

Praktische informatie:

Locatie: Churchilllaan (praktijk VAZ)
Tijdstip: 20:00-21:30 met uitloop mogelijkheid tot 22u
Datum: 28 januari 2019
Investering per koppel: 40,- incl BTW, contant op de avond zelf te voldoen
Aantal deelnemers: maximaal 20, minimaal 12.

Meld je nu online aan!

LET OP: In de nieuwste Microsoft browser Edge verspringen de dagen in de kalender, het best kun je dan even gebruik maken van elke andere browser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari etc. Dit is een tijdelijke situatie waarvoor momenteel aan een oplossing wordt gewerkt.