Voorlichtingsavond 2018-07-24T17:24:21+02:00

THE JOURNEY OF DISCOVERY

Voorlichtingsavond bevallen

Elke maand zijn er 1 of 2 voorlichtingsavonden voor alle zwangeren in onze verloskundigenpraktijk. Ben jij rond de 34 weken zwanger, dan raden we je aan om deze avond bij te wonen met jouw partner. Tijdens de voorlichtingsavond vertellen we je veel over wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en hoe jullie je hier op kunnen voorbereiden.

Jouw partner

Voor jouw partner is het ook een spannende periode. Hij hoeft weliswaar niet te bevallen, maar hij wil jou wel graag helpen om het goed te doorstaan. Tijdens deze avond gaan we ook in op wat hij kan verwachten, wat hij kan doen en wat jij en wij van hem verwachten.

De voorlichtingsavond

De onderwerpen die we tijdens deze voorlichtingsavond behandelen zijn heel divers zoals:

  • Waar kun je bevallen
  • De bevalling zelf
  • Wat kun je verwachten
  • Wanneer bel je ons
  • Wat zijn de mogelijkheden tot pijnverlichting
  • Waar moet je rekening mee houden
  • Wat doen wij voor je
  • De kraamtijd

Verder met zelfvertrouwen

Tijdens de voorlichtingsavond geven we je veel praktische informatie. Omdat het prettig is om te weten wat je te wachten staat zodat jij je daarop kunt voorbereiden. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfvertrouwen belangrijk is; uiteindelijk moet jij de bevalling zelf doen. Wij zijn er vanaf het eerste consult voor jou om je daarin te begeleiden en jou het vertrouwen in jouw eigen lichaam en kracht te geven. En daaromheen regelen wij alles wat we voor jou kunnen regelen. De voorlichtingsavond is daar een onderdeel van, zodat je jouw bevalling vol vertrouwen tegemoet ziet.

Een voorlichtingsavond bijwonen?

De avond zelf duur zo’n 2 uur en wordt gehouden in onze verloskundigenpraktijk op de Churchilllaan 41. Tijdens een consult zullen we je hiervoor uitnodigen en je kunt ons natuurlijk ook altijd vragen wanneer je er een kunt bijwonen. De voorlichtingsavond wordt als zeer leerzaam ervaren waarbij we uitgebreid ingaan op alle vragen en onderwerpen die aan bod komen. En wees gerust, er worden geen foto’s of video’s getoond.

Engelstalige voorlichting

We geven vanaf nu ook voorlichtingsavonden in het Engels. De eerstvolgende datum is 6 december op de Churchilllaan 41, van 16.30 tot 18.30 uur.

AANMELDEN WORKSHOP