Try out workshop (webinar) over thuis sporten voor zwangere vrouwen

Op 3 maart 20.00u vindt dit webinar plaats onder leiding van Jorn van Training For Mamas.

Aanmelden kan hier

Trainen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk. En na je bevalling ook niet. Tenminste, als je het goed doet. Veel oefeningen kan je met de juiste aanpassingen gewoon doen. Andere kan je beter even laten.

“Wat weet jij er nou van? Jij bent een man!”

Touché.

Ik ben papa van Ziggy en Manu. En toen zij nog veilig bij hun moeder Lenny in de buik zat wilde ik haar helpen om fit te blijven. Ervoor zorgen dat ze zo min mogelijk last zou krijgen van zwangerschapskwaaltjes.

Wat een onzin
Dat viel nog niet mee, want er staat een hoop onzin op het internet over trainen tijdens de zwangerschap. Hoe kon ik weten wat wel en niet waar was? Dus deed ik een wetenschappelijke opleiding over trainen tijdens en na de zwangerschap. En toen nog één. En weer één. Daarna nog één.

Oké, je snapt het denk ik wel.

Ik wil delen
Alles wat ik heb geleerd wil ik met jou delen. Ik wil jou helpen om fit te blijven tijdens je zwangerschap. Jouw uitleggen wat goede oefeningen zijn om te doen per trimester. En leren hoe je ze perfect uitvoert. Net zoals ik dat deed bij Lenny.

Waarom delen?
Zodat jij topfit kan beginnen aan je bevalling. En dat je na je bevallen op een goede manier kan herstellen. Maar vooral omdat ik het heel erg leuk vind om te doen. Bijna net zo leuk als knuffelen met Ziggy en Manu.

Over kinderen gesproken… Wist je dat is aangetoond dat trainen tijdens de zwangerschap goed is voor je kindje? Let op: een topfit kind kan wel betekenen dat hij niet stopt met kletsen en bewegen. Ik spreek uit ervaring…

Meer informatie over de trainingen van Jorn vind je op zijn website:
www.trainingformamas.nl