De veranderende partnerrelatie

Workshop ‘De veranderende partnerrelatie’

En nu maakt het wel uit of hij gaat squashen…

In onze huidige samenleving zijn we tot het krijgen van een kind financieel en sociaal onafhankelijk van elkaar. Dat verandert drastisch na het krijgen van een kind. Opeens maakt het wel uit of hij moet overwerken en jij je wekelijkse sportuurtje moet afzeggen. Ook hebben ouders veel ideeën over de opvoeding van en het leven met kinderen. Veel van die opvattingen komen voort uit de manier waarop je zelf bent opgevoed.

In deze workshop krijg je inzicht in de transitie van de onafhankelijke partnerrelatie naar de afhankelijke partnerrelatie. Ook wordt je bewust van je ideeën, opvattingen, normen en waarden van jullie als ouder en waar die vandaan komen.

Duur: 2 uur
Kosten: 30.- pp
Aantal deelnemers: 12 tot 16 personen

Deze workshop wordt gegeven door Merith Cohen de Lara. Merith is gz-psycholoog en eigenaar van Psyche en Zwangerschap B.V.

Psyche en Zwangerschap is een kennis- en verwijscentrum voor gz-psychologen die vrouwen (en mannen) behandelen met lichte tot matige psychische stoornissen tijdens de zwangerschap, post partum en tijdens fertiliteitstrajecten.

Meld je aan voor de workshop