MISKRAAM 2016-11-10T20:28:18+02:00

THE JOURNEY OF DISCOVERY

miskraam-hoe-nu-verder-verloskundigen-amsterdam-zuid

miskraam

Helaas verloopt niet elke zwangerschap zoals gehoopt en eindigt het soms in een miskraam. Weet dan dat wij er ook voor je zijn om je te begeleiden en informatie te geven.

Vragen over een miskraam?

Ben je zwanger en heb je al eerder een of meerdere miskramen gehad, dan heb je vast heel veel vragen daarover. Telefonisch of vanaf het eerste consult kun je met jouw vragen en eventuele onzekerheid bij ons terecht. We kunnen het niet voorkomen, maar we zullen er wel alles aan doen om jou voldoende zekerheid te geven dat je goed en fijn door deze bijzondere periode heen komt.

Vaginaal bloedverlies

Heb je vaginaal bloedverlies in de eerste maanden van de zwangerschap? Weet dan dat dat niet meteen een miskraam hoeft te betekenen. Heb je toch vragen of ben je er niet gerust op? Bel ons dan. Of lees deze online folder over vaginaal bloedverlies in de eerste maanden van de zwangerschap.

Na de miskraam

Hoe het lichaam zich herstelt na een miskraam is van veel factoren afhankelijk. Maar behalve het fysieke is er vaak ook tijd en ruimte nodig voor het emotionele herstel. Voor alle vragen over zowel het fysieke als het emotionele herstel en over de mogelijkheden van een volgende zwangerschap kun je altijd bij ons terecht. Alleen of met jouw partner. Bel je ons bij vragen?