Op de website van De Baby Experts vind je wekelijks geplaatste vlogs die je een inkijk bieden in de diverse werelden van de experts, Maartje, Natalie, Sabine en Suzanne. Elke week zal een andere expert haar kijk geven op de wereld van zwangerschap, bevallen en de ontwikkeling van je kindje.

We leren je meer over wat je kan verwachten van je partner tijdens je zwangerschap en wat de diverse zorg professionals allemaal voor je kunnen betekenen. Ook krijg je inzicht in hoe jullie je samen zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de bevalling. We leggen helder uit wat het verschil is tussen thuis en een ziekenhuis bevalling en wat je kan doen als het allemaal anders loopt dan je gehoopt had.

En dan is je kindje geboren: wat staat je dan allemaal te wachten? We gaan in op de periode direct na de bevalling. We vertellen wat dat betekent voor je lijf en ook hoe jij het beste contact kan leggen met je kindje. We leren je zo goed mogelijk voorbereiden op de grote ontwikkeling die je baby gaat door maken maar ook bij die van jou, als ouder!