Ongepland zwanger

Persoonlijke zorg bij de zwangerschap, ook als je daar niet op gerekend hebt

Alle anticonceptie ten spijt kan het gebeuren dat je ongepland zwanger raakt. Bij elke zwangerschap heb je veel vragen en twijfels, maar heb jij niet gerekend op een zwangerschap dan zit je helemaal vol met vragen. Of je nu gepland of ongepland zwanger bent, je bent bij ons welkom. Bel ons om een afspraak te maken. Bij ons vind je altijd persoonlijke zorg.
Button: Eerlijke en duidelijke hulp, zonder vooroordelen en met ruimte voor jouw wensen

Voor een weloverwogen besluit

Een ongeplande zwangerschap zet je direct in een wereld waar je niet op voorbereid was. Je hebt mogelijk nooit nagedacht over de vraag of je wel of geen kind wilt en misschien hebben jij en jouw partner het hier ook nooit over gehad. Of je hebt geen partner en vraagt je af hoe je hiermee om moet gaan. Voordat je een keuze kunt maken in hoe je verder gaat, is het goed om eerst alles rustig op een rij te zetten. Zodat je weloverwogen een besluit kunt nemen. Wij helpen je daarbij; eerlijk, duidelijk, zonder vooroordelen en met alle ruimte voor jouw wensen.

Ongewenst zwanger?

Ongepland betekent niet altijd ongewenst. Maar soms is dat wel het geval. Ben jij ongewenst zwanger? Stel ons dan jouw vragen. We bespreken de opties met je en kunnen je begeleiden naar andere zorgverleners, bijvoorbeeld als je de zwangerschap wilt afbreken.

Wij staan voor je klaar

Ook als je ongepland zwanger bent, of ongewenst, kun je dus naar een verloskundige. In onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid staat ons hele team voor je klaar. Om naar jouw verhaal te luisteren, je te informeren, jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met de vervolgstappen. Welke jij ook besluit te nemen. Bel ons en we maken snel een afspraak.

Eerlijke en duidelijke hulp, zonder vooroordelen en met ruimte voor jouw wensen