Workshops & Cursussen

Voorlichting

Behalve de voorlichtingsavonden zijn er ook verschillende workshops die partners van ons aanbieden namens ons op onze verloskundigenpraktijk, of die wij aanbevelen en die gegeven worden op andere locaties in Amsterdam.

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk verandert ons aanbod in voorlichting en workshops steeds. Want elke keer kijken wij naar de behoeften van de zwangeren en hun partners en passen we ons aanbod daarop aan. Houd onze site en socials dus in de gaten en we laten het je weten als er nieuwe voorlichtingsavonden of andere workshops zijn!

Bekijk de agenda van onze voorlichtingsavonden!

In het maandoverzicht hieronder kun je een plek reserveren voor 5 workshops/voorlichtingsavonden die bij ons in de praktijk worden gegeven. Je kunt je via onze site aanmelden voor 4 workshops:

  • Leer je baby kennen – Plek voor 12 koppels
  • Voorlichtingsavond – Plek voor 15 koppels
  • Borstvoeding (NL & EN) – Plek voor 10 koppels (de kosten voor deze workshop bedragen €25 per zwangere/koppel)
  • Voorlichting Bekken & Zwangerschap (Plek voor 20 personen – de kosten voor deze workshop bedragen €20 per persoon)

Indien je reserveert maar uiteindelijk toch niet kunt komen, dan stellen we het erg op prijs als je de reservering annuleert via de link die je ontvangt bij het reserveren. Mocht je de link kwijt zijn, bel of mail dan even naar de praktijkassistentes, zij kunnen de reservering ook annuleren.

Per workshop kun je maximaal 2 plekken reserveren.