Workshops & Cursussen

Cursussen zwangerschap & Workshops

In onze praktijk kun je ook terecht voor verschillende cursussen tijdens de zwangerschap. Met onder meer workshops die partners van ons aanbieden op onze verloskundigenpraktijk. Maar ook cursussen die wij aanbevelen en die gegeven worden op andere locaties in Amsterdam.

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk verandert ons aanbod in voorlichting en workshops steeds. Want elke keer kijken wij naar de behoeften van de zwangeren en hun partners en passen we ons aanbod daarop aan. Houd onze site en socials dus in de gaten en we laten het je weten als er nieuwe voorlichtingsavonden of andere workshops zijn!

Bekijk de agenda van onze voorlichtingsavonden!

In het maandoverzicht hieronder kun je een plek reserveren voor workshops/voorlichtingsavonden die bij ons in de praktijk worden gegeven. Je kunt je via onze site aanmelden voor 4 workshops:

  • Leer je baby kennen avond NL: wordt online gegeven – Plek voor 12 koppels
  • Herstel na de bevalling NL: wordt op de praktijk gegeven – Plek voor 15 koppels (de kosten voor deze workshop bedragen €25 per persoon)
  • Voedingsavond NL + ENG: wordt weer op de praktijk gegeven – Plek voor 10 koppels.
  • Bekken workshop NL: wordt op de praktijk gegeven – Plek voor 20 personen (de kosten voor deze workshop bedragen €25 per persoon)
  • Voorlichtingsavond bevalling NL + ENG: online, een aantal dagen van tevoren ontvang je een Youtube link met de film en daarna een Zoom bijeenkomst op het tijdstip van de workshop, om vragen te kunnen stellen over de film
  • Borstvoedingsavond NL + ENG: online, deze cursus wordt op het genoemde tijdstip gegeven middels een Zoom bijeenkomst (de kosten voor deze workshop bedragen €25 per persoon).

Indien je reserveert maar uiteindelijk toch niet kunt komen, dan stellen we het erg op prijs als je de reservering annuleert via de link die je ontvangt bij het reserveren. Mocht je de link kwijt zijn, bel of mail dan even naar de praktijkassistentes, zij kunnen de reservering ook annuleren.

Per workshop kun je maximaal 2 plekken reserveren.