maMassage, zwangerschapsmassage ook bij je thuis

maMassage, zwangerschapsmassages

Gun jezelf een massage bij ons op de praktijk of bij je thuis!

Super fijn, je bent zwanger! Hoe blij je ook kan zijn met je zwangerschap, het kan ook zwaar voelen. Je buik wordt natuurlijk letterlijk steeds zwaarder, waardoor bepaalde spieren in je lijf moeten compenseren voor het verplaatsende gewicht. Lichamelijke kwaaltjes als vocht vasthouden, krampen in de kuiten, vermoeidheid, hoofdpijn etc, het hoort er helaas ook allemaal bij. Ook ervaren veel vrouwen stress. Heel vervelend, zeker als je zwanger bent en daar eigenlijk vooral van wil genieten. Maar dat betekent niet dat er niks aan gedaan kan worden.

In het souterrain van onze praktijk-locatie aan de Willemsparkweg bevindt zich een prachtige ruimte waar je je optimaal kan ontspannen. Carolien van maMassage Amsterdam is gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages. Zij heeft hier een massagetafel met buik- en borstuitsparing staan, zodat je zelfs met een hoogzwangere buik heerlijk kan ontspannen in buikligging.

Maar ook na de bevalling kunnen de meeste lijven wel wat aandacht en ontspanning gebruiken. Mocht je als hoogzwangere of kraamvrouw behoefte hebben aan een massage, maar ga je liever de deur even niet uit? Dan is er ook nog de mogelijkheid om Carolien bij je thuis te laten komen.

Meer weten? Kijk dan op www.mamassage-amsterdam.nl

Zwangerschapsmassage in Amsterdam Zuid
Zwangerschapsmassage in Amsterdam Zuid