Zwangerschap 2016-11-10T20:28:25+02:00

THE JOURNEY OF DISCOVERY

Zwangerschap

Kinderwens

Ben je nog niet zwanger maar heb je wel een kinderwens en heb je daar vragen over? Stel ze dan aan ons! Als verloskundigen zijn wij er ook voor jou voordat je zwanger bent.

Zwanger! En nu?

Ook als je nog maar 4 weken zwanger bent, kun je al bij ons terecht. Heb je net een positieve zwangerschapstest gedaan? Bel ons dan voor jouw eerste afspraak!

Consult verloskundigen

Tijdens de zwangerschap kom je voor regelmatige consulten bij onze verloskundigen in Amsterdam-Zuid. Voor continue controle en om jou voor te bereiden op de bevalling.

Zwangerschapsvragen

Natuurlijk kun je met al jouw zwangerschapsvragen tijdens de consulten bij ons terecht. En wil je direct iets weten? Bel ons dan. Voor jouw gemak hebben we ook een aantal vragen op onze site beantwoord.

Leefstijl tijdens de zwangerschap

Wil je weten wat je wel en niet kunt eten of wel en niet kunt doen tijdens jouw zwangerschap? Vraag het onze verloskundigen of check het hier op onze site.

Miskraam

Als de zwangerschap niet goed verloopt zijn wij er ook voor je. In de periode na de miskraam maar ook bij vragen en onzekerheden voorafgaand en tijdens een volgende zwangerschap.

Versie bij stuitligging

Ligt jouw baby in stuit, dan kun je een versie overwegen om de baby te keren. In onze praktijk is het slagingspercentage hoog, 75%. Hoe het gaat en wat de risico’s zijn vertellen we je uitgebreid vooraf.

Handige informatie

Allerlei sites en boeken voor zwangeren en jonge ouders hebben wij voor je op een rij gezet.