Zwangerschap

Zwanger in Amsterdam?

De zwangerschap is een bijzondere periode. Een spannende tijd waarin je veel vragen hebt en jouw lichaam opnieuw leert kennen. Maar ook een tijd waarin je al kennis begint te maken met het kindje dat in jouw buik groeit en waarin jij en jouw partner zich voorbereiden op de tijd die komen gaat. Bij dit alles kun je rekenen op de zorg van de Verloskundigen Amsterdam Zuid. Wij zijn er voor jou, met persoonlijke zorg, alle aandacht en jarenlange ervaring.

verloskundigen-amsterdam-zuid-zwanger-worden

Zwanger worden?

Of je nu al zwanger bent of nog zwanger wilt worden, je kunt bij ons terecht. Want ook als je alleen nog maar een kinderwens hebt, kan het goed zijn je daarop voor te bereiden door je te laten informeren. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en verwijzen je door als je hierbij specifieke zorg zoekt.

Wij zijn er voor jou, met persoonlijke zorg,
alle aandacht en jarenlange ervaring.

Positieve zwangerschapstest

Ben je al zwanger dan is het natuurlijk belangrijk om een verloskundige te zoeken. Dit kan al vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest hebt. Bel of mail ons en we maken een afspraak voor het eerste gesprek. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Vertrouwen in jouw lichaam

Tijdens jouw zwangerschap gebeurt er zoveel met jou en rondom jou, dat er vast veel vragen zijn. En twijfels. Laat ons dan jou daarin helpen. Door je informatie te geven, vragen te beantwoorden en samen met jou de ontwikkeling van jouw kindje te volgen tijdens consulten en met echografie. En vooral door jou het vertrouwen te geven dat jouw lichaam precies dat kan doen waarvoor het gemaakt is: zwanger zijn en bevallen.

Zwangerschap bij Verloskundigen Amsterdam Zuid
verloskundigen-amsterdam-zuid-positieve-zwangerschapstest

Persoonlijke zorg; maatwerk en altijd een vertrouwde verloskundige

Bij ons vind je namelijk verloskundigen die met heel veel ervaring en nog meer passie voor jou klaarstaan. Wij geloven niet in kunstgrepen om alleen maar in te grijpen. Wij geloven in de oerkracht van jou en jouw lichaam die wij op alle vlakken ondersteunen en mogelijk maken. En is extra hulp toch nodig of gewenst? Dan kan dat natuurlijk altijd. Dat is de persoonlijke zorg die wij jou altijd bieden; maatwerk die bij jou past gegeven door een van onze verloskundigen die jij kent.

Extra zorg tijdens de zwangerschap

En heb je naast deze persoonlijke zorg nog behoefte aan extra zorg? Zoals van een psycholoog, fysiotherapeut, een coach of een andere hulpverlener? Dan kan dat ook. Wij hebben een groep zorgvuldig geselecteerde partners waar we mee samenwerken en die tot jouw beschikking staan als dat nodig of gewenst is.

Doula-service, als je tijdens de zwangerschap medisch wordt

Wij zijn er voor jou, tijdens je zwangerschap en bevalling. Dat is waar je bij onze verloskundigen op kunt rekenen. Maar soms loopt de zwangerschap al anders en word je medisch. Jouw bevalling zal dan plaatsvinden in het ziekenhuis onder begeleiding van een gynaecoloog. Speciaal voor die situaties hebben we nu de unieke doula-service voor onze cliënten. Zodat je ook dan kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning en een continuïteit van de zorg zoals je die van ons gewend bent.

Anders, ongepland of ongewenst?

Ook als de zwangerschap anders verloopt dan gedacht en gehoopt, zijn wij er voor jou. Of als de zwangerschap eigenlijk helemaal niet gepland was of zelfs ongewenst. Laat het ons weten en we helpen je duidelijkheid te krijgen en een volgende stap te bepalen.

Jouw verloskundige in Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid vind je ons op twee locaties; de Churchilllaan en de Willemsparkweg. Wil je kennismaken of jullie eerste consult inplannen? Maak dan nu een afspraak en we ontvangen je snel in onze praktijk.