Waarom je voor Verloskundigen Amsterdam Zuid kiest?

Ervaringen van clïenten

Kundig en betrokken

Zeer goede ervaring tijdens de zwangerschap; er werd altijd de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ook op mijn bevalling kijk ik positief terug. Het was totaal [...]
- Amsterdam - 18 september 2023

Caring midwives

So happy to have worked with these lovely ladies!
- Amsterdam - 18 augustus 2023

Hele fijne, professionele, kundige en lieve verloskundigen!

De verloskundigen van deze praktijk zijn stuk voor stuk hele lieve, kundige dames. Je wordt gedurende de zwangerschap en daarna goed begeleid. Ze zorgen er voor dat je [...]
- Amsterdam - 31 mei 2023

Ik voelde mij op mijn gemak en erg veilig

Alle verloskundige en stagiaires zijn super aardig en ervaren. Op het moment dat je je niet goed voelt ondernemen zij direct actie. Hierdoor voelde ik mij altijd veilig [...]
- Amsterdam - 30 maart 2023
278 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

5 goede redenen

Waarom je voor de verloskundige zorg van onze praktijk in Amsterdam-Zuid kiest? Wij geven je daar 5 hele goede redenen voor:

1. Persoonlijke zorg

Bij ons staat elke verloskundige uit ons team voor je klaar. Zo zorgen we dat je ons allemaal goed leert kennen. En bij wie je ook komt, je ervaart altijd dat we allemaal tijd en aandacht voor jou hebben. Wij geven je persoonlijke zorg, afgestemd op jou. En ga je bevallen? Dan weet je zeker dat je begeleid wordt door een verloskundige die jij inmiddels goed kent en die bekend is met jouw wensen en situatie.

2. Passie

Elke verloskundige in onze praktijk doet haar werk vanuit een oprechte passie. Daarom regelen we onze eigen achterwacht, staan we dag en nacht voor je klaar en zetten we meer dan een stap extra om jou te begeleiden en je het vertrouwen in jouw eigen lichaam en kunnen te geven.

daarom-kiezen-voor-verloskundigen-amsterdam-zuid
werkwijze-van-verloskundigen-amsterdam-zuid

3. Vertrouwen

Wij hebben vertrouwen in het natuurlijke proces en vertrouwen in de kracht van jouw lichaam en jouw eigen keuzes. Ook als jij dat zelf (nog) niet hebt. We helpen je gedurende de zwangerschap steeds meer vertrouwen te krijgen zodat jij, als je dat wilt, ook op eigen kracht kunt bevallen.

4. Ervaren

Weten wat jij en jouw lichaam nodig hebben tijdens de bevalling, dat is fingerspitzengefühl. Iets dat je alleen maar krijgt door jarenlange ervaring. En dat hebben wij met ons team van meest ervaren verloskundigen. Elk heeft daardoor ook dat extra zintuig waarmee we jou die unieke begeleiding en ondersteuning kunnen geven die je wel merkt, maar die haast niet uit te leggen is.

5. Complete zorg

Wij bieden jou complete zorg als het op verloskunde aankomt. Maar we verzorgen ook alle zorg daaromheen, zoals echo’s, voorlichtingsavonden en workshops. En is het een andere expertise, dan hebben we daarvoor de beste zorg uitgezocht bij specialisten uit ons netwerk. Wij regelen die contacten en afspraken voor je. Complete zorg dus, bij ons of onze partners.

Zullen we persoonlijk kennismaken?

Persoonlijke zorg begint natuurlijk bij een persoonlijke kennismaking. En dat kan. Bel ons en maak een afspraak, om kennis te maken, jouw vragen te stellen of voor het eerste consult van jouw zwangerschap. Je vindt ons op twee locaties in Amsterdam-Zuid. Zien we je snel?

Waarom Verloskundigen Amsterdam Zuid?

Ik kies voor Verloskundigen Amsterdam Zuid!