Waarom je voor Verloskundigen Amsterdam Zuid kiest?

Ervaringen van clïenten

Top

Niks op aan te merken, super fijne verloskundigen!
- Amsterdam - 30 augustus 2022

Betrokken en professioneel

Erg fijne praktijk met goede mensen boordevol kennis. Warm, duidelijk, maar ook transparant en direct. Persoonlijk betrokken.
- Amsterdam - 30 augustus 2022

Really grateful to the team at Verloskundigen Amsterdam Zuid.

I had a really great experience with the entire team. Right from the first intake to regular check ups and finally the delivery the team ensured that everything [...]
- Amsterdam - 23 augustus 2022

Very kind and professional

All the midwives were very supportive and kind during my pregnancy. Although I delivered my baby at a hospital due to complications, I can say for sure that [...]
- Amsterdam - 19 augustus 2022
266 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

5 goede redenen

Waarom je voor de verloskundige zorg van onze praktijk in Amsterdam-Zuid kiest? Wij geven je daar 5 hele goede redenen voor:

Ik kies voor Verloskundigen Amsterdam Zuid!

1. Persoonlijke zorg

Bij ons staat elke verloskundige uit ons team voor je klaar. Zo zorgen we dat je ons allemaal goed leert kennen. En bij wie je ook komt, je ervaart altijd dat we allemaal tijd en aandacht voor jou hebben. Wij geven je persoonlijke zorg, afgestemd op jou. En ga je bevallen? Dan weet je zeker dat je begeleid wordt door een verloskundige die jij inmiddels goed kent en die bekend is met jouw wensen en situatie.

2. Passie

Elke verloskundige in onze praktijk doet haar werk vanuit een oprechte passie. Daarom regelen we onze eigen achterwacht, staan we dag en nacht voor je klaar en zetten we meer dan een stap extra om jou te begeleiden en je het vertrouwen in jouw eigen lichaam en kunnen te geven.

daarom-kiezen-voor-verloskundigen-amsterdam-zuid
werkwijze-van-verloskundigen-amsterdam-zuid

3. Vertrouwen

Wij hebben vertrouwen in het natuurlijke proces en vertrouwen in de kracht van jouw lichaam en jouw eigen keuzes. Ook als jij dat zelf (nog) niet hebt. We helpen je gedurende de zwangerschap steeds meer vertrouwen te krijgen zodat jij, als je dat wilt, ook op eigen kracht kunt bevallen.

4. Ervaren

Weten wat jij en jouw lichaam nodig hebben tijdens de bevalling, dat is fingerspitzengefühl. Iets dat je alleen maar krijgt door jarenlange ervaring. En dat hebben wij met ons team van meest ervaren verloskundigen. Elk heeft daardoor ook dat extra zintuig waarmee we jou die unieke begeleiding en ondersteuning kunnen geven die je wel merkt, maar die haast niet uit te leggen is.

5. Complete zorg

Wij bieden jou complete zorg als het op verloskunde aankomt. Maar we verzorgen ook alle zorg daaromheen, zoals echo’s, voorlichtingsavonden en workshops. En is het een andere expertise, dan hebben we daarvoor de beste zorg uitgezocht bij specialisten uit ons netwerk. Wij regelen die contacten en afspraken voor je. Complete zorg dus, bij ons of onze partners.

Zullen we persoonlijk kennismaken?

Persoonlijke zorg begint natuurlijk bij een persoonlijke kennismaking. En dat kan. Bel ons en maak een afspraak, om kennis te maken, jouw vragen te stellen of voor het eerste consult van jouw zwangerschap. Je vindt ons op twee locaties in Amsterdam-Zuid. Zien we je snel?

Waarom Verloskundigen Amsterdam Zuid?

Ik kies voor Verloskundigen Amsterdam Zuid!

Meld je nu aan