Verloskundige zorg in Amsterdam-Zuid – 2 locaties

Persoonlijke en professionele verloskundige zorg

Ben je op zoek naar persoonlijke en professionele verloskundige zorg? Dan kom je naar onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid! Hier vind je een toegankelijke sfeer met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent zodat jij jouw eigen weloverwogen keuzes kunt maken. De verloskundige zorg die wij bieden is persoonlijk, professioneel en vooral afgestemd op jouw situatie. Vertrouwen is essentieel in dit proces, en wij zijn er om jou dat vertrouwen te geven.

Op 2 locaties in Amsterdam-Zuid

Onze verloskundigenpraktijk vind je op 2 locaties in Amsterdam-Zuid; de Churchilllaan 41 en de Willemsparkweg 176. Met 5 verloskundigen en 2 praktijkassistentes staan wij dag en nacht tot jouw beschikking. Op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur op afspraak in een van deze praktijken en via ons spoednummer zijn we altijd oproepbaar voor bevallingen of noodgevallen. Welke locatie voor jou ook het prettigste is, bij Verloskundigen Amsterdam Zuid vind je overal alle begeleiding rondom jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Voor bevallingen in heel Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid, maar we komen ook naar jou toe als je in een van de andere stadsdelen woont. De consulten zijn altijd op onze praktijk, maar begint de bevalling dan komen we naar jouw huis toe. Waar in Amsterdam je ook woont.

Ziekenhuizen in Amsterdam en omstreken

Mocht de bevalling in het ziekenhuis voortgezet (moeten) worden, dan kan dit overal in en rond Amsterdam zijn. Wij doen bevallingen in alle ziekenhuizen van Amsterdam en omstreken. Natuurlijk zullen we altijd proberen om de bevalling in het ziekenhuis van jouw voorkeur te laten plaatsvinden, maar als daar geen plek is wijken we uit naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis in de omgeving.

Waar en wanneer?

Van maandag tot en met vrijdag houden wij spreekuren op onze verloskundigenpraktijk. De locatie wisselt per dag zodat je altijd kunt afspreken op de plek die jou het beste uitkomt:

Churchilllaan 41, Amsterdam
Maandag – Dinsdag – Vrijdag

verloskundigen-amsterdam-zuid Churchilllaan-41-Amsterdam

Willemsparkweg 176, Amsterdam
Woensdag – donderdag

Locatie Willemsparkweg Verloskundigen Amsterdam Zuid

Avondspreekuren en extra consults

Lukt het je niet altijd om overdag te komen? Wij hebben ook regelmatig avondspreekuren. En als er behoefte is aan een extra consult, dan boeken we dat ook in. Geen probleem!

Meld je aan!

Wil jij ook voor jouw verloskundige zorg naar een praktijk in Amsterdam? Bel ons dan snel of vul het contactformulier in. We zien je graag binnenkort op een van de locaties in Amsterdam-Zuid!