Verloskundige in Amsterdam Zuid

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de zwangerschap

Ben je net zwanger, wil je zwanger worden of ben je misschien ongepland zwanger? Je verloskundige in Amsterdam vind je bij onze praktijk in Amsterdam-Zuid. Persoonlijk, met aandacht en altijd. Want wij zijn er om jou te begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Hoe die ook verloopt.

bevallen op eigen kracht met de Verloskundigen van Amsterdam Zuid

Met vertrouwen in jouw lichaam

Wij geloven in de kracht van jouw lichaam. Dat jij in staat bent de zwangerschap te voltooien met een bevalling die je op eigen kracht volbrengt, op de manier die voor jou optimaal is. Daar zullen wij je in begeleiden. Tijdens de bevalling maar ook al daarvoor. Doordat we elkaar regelmatig zien, leren we elkaar steeds beter kennen. Zo kunnen we jou het vertrouwen geven in jouw eigen lichaam en in dat wat jij kan. Daarvoor krijg je bij ons zorg op elk vlak, en altijd gegeven door een verloskundige van onze praktijk.

Ja ik wil met jullie kennismaken

Altijd een bekende verloskundige bij jouw bevalling

Bij Verloskundigen Amsterdam Zuid heb je namelijk altijd met een bekende verloskundige te maken die de tijd voor je neemt. Zo hebben wij nooit gelijktijdig spreekuur en dienst waardoor je niet het risico loopt dat de verloskundige weggeroepen wordt tijdens jouw consult. Ook regelen wij onze eigen achterwacht wat betekent dat als jij gaat bevallen, een van ons jou zal begeleiden. Doordat je tijdens de consulten al met ons allemaal hebt kennisgemaakt en het hele team bekend is met jouw casus, is er dus altijd een bekend gezicht bij jouw bevalling.

Persoonlijke zorg = zorg die bij jou past

De persoonlijke zorg die wij jou bieden is gericht op de zorg die jij wenst en nodig hebt. Wil jij dus wel ondersteuning tijdens de bevalling, dan kan dat. En moet je toch uitwijken naar het ziekenhuis vanwege een medische indicatie waardoor de zorg overgaat naar een gynaecoloog? Dan is het mogelijk dat wij je blijven bijstaan tijdens de bevalling, bijvoorbeeld door ons in te huren.

afbeelding_opmaak_lila
Zwangerschap bij Verloskundigen Amsterdam Zuid

Kwalitatief hoogwaardig, gegarandeerd

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is wat jij als zwangere bij ons krijgt. Gegarandeerd. Elke verloskundige heeft jarenlange ervaring en is gepassioneerd om jullie de kans geven ouders te worden volgens de beste mogelijkheden, met de beste zorg die past bij jou. Wij hebben leren aanvoelen wat jij en jouw lichaam nodig hebben. Zo volgen we het natuurlijke proces en zorgen voor een bevalling waar je met een goed gevoel op zult terugkijken.

Voorlichtingsavonden en workshops

Een goede voorbereiding geeft je natuurlijk ook veel vertrouwen, in jouzelf en in dat wat komen gaat. Daarom vind je bij ons ook verschillende voorlichtingsavonden en organiseren wij of partners die wij kunnen aanbevelen, interessante en nuttige workshops. Wanneer die zijn en welke voor jou nuttig zijn, lees je op de site en hoor je ook altijd van ons tijdens een van de consulten.

Op twee locaties in Amsterdam-Zuid

De verloskundigen van onze praktijk vind je op twee locaties in Amsterdam-Zuid; op de Churchilllaan en op de Willemsparkweg. Jij kiest wat voor jou de makkelijkste locatie is en daar ontmoeten we elkaar tijdens de consulten. Zullen we eens kennismaken ?