Praktijk 2016-11-10T20:28:26+02:00

THE JOURNEY OF DISCOVERY

De praktijk van Verloskundigen Amsterdam Zuid

Praktijk Verloskundigen Amsterdam Zuid

De verloskundigen van onze praktijk in Amsterdam-Zuid zijn er voor jou voor, tijdens en na de zwangerschap. Voor vrouwen in hun vruchtbare levensfase en aanstaande vaders. Met vertrouwd en kundig advies maar vooral ook met persoonlijke en professionele begeleiding.

The Journey of Discovery

Van zwanger willen worden tot en met het kraambed is een bijzondere periode. Het is een tijd van ontdekking waarin je ervaart dat jouw lichaam meer kan dan je voor mogelijk had gehouden en waarin je zult zien dat jouw zelfvertrouwen groeit. Het is letterlijk ‘a journey of discovery’. En wij zijn er om je daarin te begeleiden. Of je nu zwanger wilt worden, met vragen worstelt vanwege een eerdere miskraam of een moeilijke gebeurtenis, of dat je net zwanger bent en daarin goed begeleid wilt worden tot en met het moment van bevallen en daarna.

Begeleiding tot en met de bevalling

Als verloskundigen willen wij dat je uiteindelijk tevreden op jouw bevalling kunt terugkijken. Ongeacht of dat thuis was onder onze begeleiding, poliklinisch in het ziekenhuis of onder de directe begeleiding van een gynaecoloog. Jullie kindje moet de beste start mogelijk krijgen en daarin zullen wij jullie begeleiden.

Persoonlijke en professionele verloskundige zorg

Om dat te realiseren vind je in onze praktijk een toegankelijke sfeer met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent zodat jij jouw eigen weloverwogen keuzes kunt maken. De verloskundige zorg die wij bieden is persoonlijk, professioneel en vooral afgestemd op jouw situatie. Vertrouwen is essentieel tijdens deze hele ontdekkingsreis, en wij zijn er om jou dat vertrouwen te geven.

2 locaties in Amsterdam-Zuid

Onze verloskundigenpraktijk vind je op 2 locaties in Amsterdam-Zuid; de Churchilllaan 41 en de Willemsparkweg 176. Met 5 verloskundigen en 2 praktijkassistentes staan wij dag en nacht tot jouw beschikking. Op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur op afspraak in een van deze praktijken en via ons spoednummer zijn we altijd oproepbaar voor bevallingen of noodgevallen. Welke locatie voor jou ook het prettigste is, bij Verloskundigen Amsterdam Zuid vind je overal alle begeleiding rondom jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Maak een afspraak

Wil je ons leren kennen? Neem dan contact op voor een afspraak. We staan ook jou graag bij.

TELEFOONNUMMERS

Churchilllaan 41
020 67 91 704
Echopraktijk Zuid
020 679 1710
Willemsparkweg 176
020 67 91 704
Spoed
06 5462 0724